Expedite Geluk heeft een vervolg gekregen met het project Speelgeluk. Ook met Speelgeluk zetten wij ons in voor alle kinderen in Nederland die in armoede leven. Meer informatie op www.speelgeluk.nl. Blijf ons volgen!

Nieuws

17 oktober 2013

Philip, Poek, paarden en Poolreizigers

Philip, Poek, paarden en Poolreizigers
Het landschap was prachtig! De eerste serieuze heuvels komen nu en het is behoorlijk zwoegen om op en af te komen. Philip kreeg halverwege de dag een spontane bloedneus.

Nijmegen

Na een heerlijke overnachting in camping De Groote Flierenberg in Berg en Dal (topcamping!) ging de eerste deeletappe naar het eeuwenoude Nijmegen.
Peter en Julian hebben de geluksboodschap van burgemeester van Nijmegen opgehaald. Helaas was hij ivm vakantie niet aanwezig om de boodschap zelf te overhandigen. Uiteraard hebben we de boodschap van gemeente Arnhem bij het gemeentehuis achtergelaten zodat de cirkel rond blijft!

Poolreizigers


Vandaag liepen poolreiziger Marc Cornelissen en dagverslaggever Lars Sørensen mee met Philip.

Marc en Philip hebben in een aantal polaire projecten intensief samengewerkt, zoals op de Groenlandse ijskap en in het Noordpoolgebied. Marc is een internationaal zeer gerespecteerd poolreiziger maar ook een duurzaamheidspionier in hart en nieren. Hij zet zich in om de wereld weer een stukje verder te helpen naar een duurzame omgeving.

De drie heren waren dit jaar ook gezamenlijk actief bij de Nudge leadership challenge op Groenland.

Geluk van Marc: PoekEerste deel van de etappeMarc en geluk

En we lopen weer verder...

Het geluk van paarden

Reageer op dit bericht

Je naam *
Je reactie *
Captchavraag: Welke kleur heeft het woord blauw?
* Verplicht veld


« Nieuwsoverzicht